Business Babes Plus

Wat is Business Babes Plus?

Business Babes Plus is er voor iedere vrouwelijke ondernemer die behoefte heeft aan meer verbinding met anderen. Je merkt dat je graag diepgaander wilt sparren. Dat je behoefte hebt aan een groep mensen om je heen die je uitdaagt, motiveert en inspireert. Maar dan op een laagdrempelige manier. Zonder dat jij zelf op zoek hoeft te gaan naar contact: de groep staat al voor je klaar. Het enige wat jij hoeft te doen is van je te laten horen.

 

 

Business Babes Plus

De inschrijving voor de pilot is op dit moment gesloten.

Waarom een pilot?

De pilot is bedoeld om samen met jou het membership te testen. Welke elementen vinden jullie het tofst? Welke elementen kunnen we nog toevoegen? Het is een community voor en door Business Babes, dus ik sta open voor jullie mening! Aan het einde van de maand vraag ik je om feedback, terwijl jij jouw netwerk kunt uitbreiden in een intieme club vrouwen voor een kleine investering. Wil je daarna member blijven? Dan krijg je een speciale aanbieding die alleen geldt voor pilot members (de investering zal niet meer dan €1 per dag zijn).

Dit is wat je krijgt:

 

✅ Een uitgebreid netwerk: Business Babes Plus draait vooral om oprechte verbinding. In een intieme club ondernemende vrouwen gaan we bewust meer verbinding met elkaar opzoeken. Ik ga je daarbij helpen. We gaan strategisch netwerken met elkaar, masterminds starten en/of samenwerkingen met elkaar aan. Je kiest zelf waar je wel of niet aan mee doet.

 

✅ Check-ins gedurende de maand: strategie is voor mij één van de elementen geweest wat heeft bijgedragen aan mijn succes. We gaan dit samen in Business Babes Plus naar een volgend niveau tillen. Er zullen mogelijkheden zijn om te sparren met elkaar, er is ruimte om tips en inzichten te delen met elkaar. Zie het als een grote club vrouwen die elke dag voor je klaar staan en jou willen helpen in jouw succes.

 

✅ Kennis delen met elkaar: We kiezen samen een onderwerp voor de maand en daar zal een passende expertsessie over gegeven worden. Dit kan door mij, of iemand uit de club.

 

ACTIE! Het blijft niet alleen bij netwerken, elkaar leren kennen en kennis delen: ik ga je ook helpen om daadwerkelijk in ACTIE te komen met challenges en opdrachten. Je zult zien dat het motiverend werkt om dit samen te doen, maar ook samen resultaten of struggles te delen.

pilot deelnemers Business Babes Plus

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden voor de pilot. De deuren voor het membership gaan in november weer open.