Support Business Babes

Waarom een donatie?

De community is en blijft gratis. Met jouw donatie support jij Business Babes in het onderhouden van de community.

 

Het is fantastisch om te zien hoe er kennis wordt uitgedeeld, oprecht meegedacht wordt, hulp wordt gevraagd en aangeboden in de community. Door de jaren heen zijn er vele mastermind groepjes ontstaan, vriendschappen ontwikkeld maar ook krachtige samenwerkingen voorbij gekomen.

 

Ik wil graag meer tijd, liefde en geld investeren in Business Babes, om ervoor te zorgen dat de impact die wij samen maken, blijft bestaan en nóg sterker zal worden.
De groep groeit harder dan ooit, er zijn meer leden dan ooit en dat vraagt dus ook meer tijd om alles goed te kunnen controleren en structureren. Om de waarde te kunnen behouden (en verbeteren) die de groep nu biedt, moet er worden geïnvesteerd, niet alleen in tijd en liefde, maar ook in geld.
Daarom heb ik een doneeroptie gemaakt. Zodat jij kunt bijdragen aan het behoud en de groei van de community.
Als jij in de afgelopen jaren op een bepaalde manier waarde uit deze groep hebt kunnen halen, in de vorm van kennis, samenwerkingen of een fijn netwerk of op wat voor een manier dan ook: dan zou ik het heel erg waarderen als je doneert.
Elke donatie zal worden gebruikt om de community te behouden, onderhouden en verbeteren. Zodat onze impact voor de ondernemers community in Nederland kan blijven bestaan.

De donatie is volgens het “pay what you can principe” – betaal wat jij wilt bijdragen aan de community.

Praktische informatie

Kies één van de standaard ingestelde bedragen (€5, €10, €20 of €50) of vul zelf een bedrag bij het veld “Anders: bedrag (€)”

De donatie betreft een gift zonder tegenprestatie. De gift is daarom NIET zakelijk aftrekbaar. De donatie is op basis van vrijwillige bijdrage. Dit betekent dat er geen BTW gerekend hoeft te worden over het bedrag. Je ontvangt per mail een bewijs van donatie.

Let op: omdat Business Babes NL een eenmanszaak is en geen ANBI (algemeen nut beogende instelling), is de gift ook NIET particulier aftrekbaar. De gift doe je als particulier (privé), heeft verder geen zakelijk belang en levert je geen belastingvoordeel op. Betaal je de gift met jouw zakelijke bankrekening, dan boek je dit in jouw administratie als een privé opname. 

 

Deze informatie is geverifieerd door Paperdork (Nikkie den Dekker)

Meer informatie over giften en sponsoring vind je in deze blog van Paperdork.

Support Business Babes