Over Business Babes

OVER DE COMMUNITY

Wat je misschien niet zo snel ziet – maar wat er wel is: ik ben niet het type dat snel om hulp vraagt. Nooit gedaan ook. Ik wilde het altijd eerst zelf uitvogelen, wat vaak leidde tot zware frustratie maar ook tot uitmuntende Google skills. Pas 1,5 jaar geleden werd ik me er bewust van hoe fijn het is om een ander te helpen met een antwoord op haar vraag. En hoe simpel het kan zijn en wat voor groot resultaat en waarde dat vaak voor een ander kan hebben. Dat maakte me bewust van het feit dat het helemaal geen zwakte is om om hulp te vragen (deze overtuiging had ik dus jaren); maar dat je juist openstelt voor nieuwe dingen.

Hierdoor, en doordat ik meer wilde connecten met vrouwelijke ondernemers startte ik een Facebook groep. Zodat je elkaar kan ontmoeten, om hulp kan vragen en van elkaar kan leren.

De groep groeide al snel (binnen een maand) uit tot een een groep van meer dan 1.000 leden. Op dit moment is de community organisch gegroeid tot meer dan 3.600 vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is de community ook te vinden op Instagram en is alle kennis overzichtelijk terug te vinden via de website. De Facebook groep is een plek waar dagelijks vele vragen worden gestelden omtrent marketing, mindset, sales en andere onderwerpen die bij het ondernemen komen kijken.

Bij elke vraag die binnenkomt in de Facebook groep is er weer een babe die zich openstelt en om hulp vraagt! En dat betekent dat de kans zich voordoet voor een ander om haar te helpen met haar kennis. Samen staan we sterker!

 

MISSIE EN VISIE

Het is mijn visie om met Business Babes een plek te creëren waar alle kennis voor vrouwelijke ondernemers te vinden is. Dat doe ik door mijn missie: business babes helpen om hun business een stapje verder te laten groeien door middel van kennisdeling en door elkaar samen te brengen. Door te verbinden en te versterken

VOOR WIE?

De Business Babes community is er voor de startende ondernemers, maar ook voor de ondernemers met jarenlange ervaring. Ook voor de business babes to be die dromen van een eigen onderneming, kunnen veel leren van de kennis en het netwerk binnen de community. Of je nou 20 bent en nog studeert, of 38 bent en eindelijk je droom achterna gaat: we hebben allemaal gemeen dat we van onze business een succes willen maken. En daar hebben we allemaal onze redenen voor: omdat we willen doen wat ons gelukkig maakt, omdat we van onze passie ons werk willen maken, omdat we eindelijk onze ervaring willen delen met anderen of omdat we meer vrijheid willen ervaren. Business babes willen groeien door te leren en beseffen zich dat ondernemen veel leuker is als je het samen kan doen.

Aanmelden

Nog geen lid? Meld je aan voor de Facebook groep. De groep is geheel gratis en dé online plek waar je om hulp kan vragen, van elkaar kan leren & anderen kan ontmoeten.

De focus van de groep ligt op onvoorwaardelijke kennisdeling en niet op zelfpromotie. Daarom is het niet toegestaan voor de leden om zichzelf of hun bedrijf direct te promoten.

Over Ellen Huizenga

Ellen Huizenga is de founder van Business Babes.

ONDERNEMER

Onderneemt samen met haar vriend sinds oktober 2015. Vooral veel kennis en ervaring over strategie en creatie op het gebied van content (social media, bloggen en e-mail marketing).

DIGITAL NOMAD

Reist niet rond, maar werkt wel vanuit het altijd zonnige Italië. Vliegt toch nog vaak naar Nederland voor workshops of events.

CATLADY

Zo gek op Poes en Koffie dat ze zelfs mee zijn verhuisd naar Italië.

 

LET’S CONNECT!

Heb je vragen over de website, heb je een leuk idee of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een mailtje of een berichtje via Instagram of Facebook. Ik reageer sneller op alle communicatie via mijn telefoon dan op een mail.

✉️ sayhi@business-babes.nl

Volg me hier voor meer tips over ondernemen en online marketing: @businessbabesnl

Via mijn persoonlijke Instagram deel ik al mijn lessen en inzichten over mijn persoonlijke ondernemersreis en alles over het wonen en werken in Italië: @ellenhuizenga