Over Business Babes

start van de COMMUNITY

Ik ben niet het type dat snel om hulp vraagt. Nooit gedaan ook. Ik wilde het altijd eerst zelf uitvogelen, wat vaak leidde tot zware frustratie maar ook tot uitmuntende Google skills. Pas 1,5 jaar geleden werd ik me er bewust van hoe fijn het is om een ander te helpen met een antwoord op haar vraag. En hoe simpel het kan zijn en wat voor groot resultaat en waarde dat vaak voor een ander kan hebben. Dat maakte me bewust van het feit dat het helemaal geen zwakte is om om hulp te vragen (deze overtuiging had ik dus jaren); maar dat je juist openstelt voor nieuwe dingen.

Hierdoor, en doordat ik meer wilde connecten met vrouwelijke ondernemers, startte ik een Facebook groep. Zodat je elkaar op een laagdrempelige manier kan ontmoeten, om hulp kan vragen en van elkaar kan leren.

De groep groeide al snel (binnen een maand) uit tot een een groep van meer dan 1.000 leden. Op dit moment is de community organisch gegroeid tot meer dan 4.000 vrouwelijke ondernemers. Daarnaast is de community ook te vinden op Instagram en is alle kennis overzichtelijk terug te vinden via de website. De Facebook groep is een plek waar dagelijks vele vragen worden gestelden omtrent marketing, mindset, sales en andere onderwerpen die bij het ondernemen komen kijken.

Bij elke vraag die binnenkomt in de Facebook groep is er weer een babe die zich openstelt en om hulp vraagt! En dat betekent dat de kans zich voordoet voor een ander om haar te helpen met haar kennis. Samen staan we sterker!

 

over de community

Ik zie het bij mezelf maar ook bij andere vrouwelijke ondernemers: we blijven vaak steken op de “hoe?” vraag. Daardoor worden we onzeker en blijven we hangen, zetten we niet door en blijven we binnen onze comfort zone. Door jou de mogelijkheid te geven om op een laagdrempelige manier om hulp te vragen maar ook door het beschikbaar stellen van kennis voor vrouwelijke ondernemers wil ik dat vrouwelijke ondernemers zich niet meer tegenhouden. Maar dat ze vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun bedrijf. Met Business Babes wil ik dat we elkaar als vrouwelijke ondernemers gaan versterken. Mijn rol daarin is dat ik jou verbind met andere vrouwelijke ondernemers door middel van de community, maar ook de mogelijkheid geef om kennis met elkaar te delen. In de Facebook Groep of hier op de website als gastblogger. Daarnaast deel ik ook mijn kennis over online marketing via Instagram en door middel van persoonlijk advies & coaching.

VOOR WIE?

De Business Babes community is er voor de startende ondernemers, maar ook voor de ondernemers met jarenlange ervaring. De Business Babes to be die dromen van een eigen onderneming kunnen veel leren van de kennis en het netwerk binnen de community. Of je nou 20 bent en nog studeert, of 38 bent en eindelijk je droom achterna gaat: we hebben allemaal gemeen dat we van onze business een succes willen maken. En daar hebben we allemaal onze redenen voor: omdat we willen doen wat ons gelukkig maakt, omdat we van onze passie ons werk willen maken, omdat we eindelijk onze ervaring willen delen met anderen of omdat we meer vrijheid willen ervaren. Business babes willen groeien door te leren en beseffen zich dat ondernemen veel leuker is als je het samen kan doen.

Aanmelden

Nog geen lid? Meld je aan voor de Facebook groep. De groep is geheel gratis en dé online plek waar je om hulp kan vragen, van elkaar kan leren & anderen kan ontmoeten.

De focus van de groep ligt op onvoorwaardelijke kennisdeling en niet op zelfpromotie. Daarom is het niet toegestaan voor de leden om zichzelf of hun bedrijf direct te promoten.

Over Ellen Huizenga

Ellen Huizenga is de founder van Business Babes.

ONDERNEMER

Onderneemt samen met haar vriend, Ted, sinds oktober 2015. Vooral veel kennis en ervaring over strategie en creatie op het gebied van content (social media, bloggen en e-mail marketing).

working remote

Reist niet rond, maar werkt wel vanuit het altijd zonnige Italië. Vliegt toch nog vaak naar Nederland voor workshops of events

LET’S CONNECT!

Heb je vragen over de website, heb je een leuk idee of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een mailtje of een berichtje via Instagram of Facebook. Ik reageer sneller op alle communicatie via mijn telefoon dan op een mail.

✉️ sayhi@business-babes.nl

Volg me hier voor meer tips over ondernemen en online marketing: @businessbabesnl

Via mijn persoonlijke Instagram deel ik al mijn lessen en inzichten over mijn persoonlijke ondernemersreis en alles over het wonen en werken in Italië: @ellenhuizenga