Over Business Babes

Foto: @marenbanus

De Business Babes community is voor startende ondernemers, maar ook voor de ondernemers met jarenlange ervaring. De Business Babes (to be) die dromen van een succesvolle onderneming kunnen veel leren van de kennis en het netwerk binnen de community. Of je nou 20 bent en nog studeert, of 38 bent en eindelijk je droom achterna gaat: we hebben allemaal gemeen dat we van onze business een succes willen maken. En daar hebben we allemaal onze redenen voor: omdat we willen doen wat ons gelukkig maakt, omdat we van onze passie ons werk willen maken, omdat we eindelijk onze ervaring willen delen met anderen of omdat we meer vrijheid willen ervaren. Business Babes willen groeien door te leren en beseffen zich dat ondernemen veel leuker is als je het samen kan doen.

De Business Babes community helpt jou om vol zelfvertrouwen een business te bouwen dat jou in staat stelt om jouw ideale leven te leiden. Het Business Babes netwerk staat voor je klaar door middel van online content.

Aanmelden

 Meld je aan voor de Facebook groep van Business Babes. De community is het grootste netwerk in Nederland van ondernemende vrouwen.

De focus van de groep ligt op onvoorwaardelijke kennisdeling en niet op zelfpromotie. Daarom is het niet toegestaan voor de leden om zichzelf of hun bedrijf direct te promoten.

Gratis Business Talk

Over Ellen Huizenga

 

Founder Business Babes

 

VIND-IK-LEUKS 

 

  • Italië: na 4x vakantie te hebben gevierd aan het Gardameer besloten om met slechts 2 grote koffers, 2 kleine koffers en 2 katten te verhuizen. Sinds december 2018 aan het genieten van rust, ruimte, flexibiliteit en vrijheid terwijl we onze online business runnen vanuit de zon met een Aperol Spritz (grapje, niet elke dag). 

 

  • Genieten: één van de redenen dat ik onderneem is vanwege de vrijheid en flexibiliteit die het biedt. Zodat je er bent voor familie en vrienden op de momenten dat het nodig is maar ook je eigen tijd kan indelen. Ik streef naar een stress-vrije lifestyle waar Genieten met een grote en zachte G voorop staat. 

 

  • Structuur, systemen en strategie: dat is zeg maar helemaal mijn ding. Samen met mijn vriend Ted helpen we gevestigde ondernemers met opschalen van hun online producten en lanceringen. 

 

LET’S CONNECT!

 

Heb je vragen over de website, heb je een leuk idee of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een mailtje of een berichtje via Instagram of Facebook. Ik reageer sneller op alle communicatie via mijn telefoon dan op een mail.

  

✉️ sayhi@business-babes.nl

  

Volg mij hier voor meer tips over ondernemen: 

@businessbabesnl

 

Via mijn persoonlijke Instagram deel ik meer over mijn lifestyle. Ik woon ‘s zomers in Italië en ‘s winters in Nederland.

@ellenhuizenga

 

 

 

Business babes team

Je hoeft het niet alleen te doen!

Jenneke Peters

Jenneke Peters

Content Babe

Hi! Mijn naam is Jenneke Peters en ik ben een ervaren SEO-Copywriter en Content Marketeer of hoe je mij ook wilt noemen. Het komt erop neer dat ik gevoel heb voor taal en prima weet hoe je goede teksten voor online marketing doeleinden kunt schrijven en ook hoe je die teksten het beste kunt inzetten. 

Op internet is eigenlijk alles al wel te vinden over online marketing. Toch schrijf ik voor Business Babes voornamelijk over. Dat doe ik, omdat ik merk dat het online toch vaak een warboel is van (verkeerde!) informatie. De 1 spreekt de ander tegen en er wordt gegooid met vakjargon en andere moeilijke taal, waardoor je als leek in online marketing er achteraf nog vrij weinig van snapt. Dit is wel terug te zien aan de vele vragen die over online marketing in de Facebookcommunity worden gesteld. Ik zie het als mijn missie om aan alle Business Babes gewoon beknopt, helder en duidelijk de verschillende onderdelen van online marketing uit te leggen. Ik vertel je wat voor mij werkt en waar ik goede resultaten mee heb geboekt, waardoor het vast en zeker ook voor jou goed zal werken.

Naast dat ik zelf blogartikelen schrijf, redigeer en publiceer ik de andere artikelen op deze website. Ik heb ook een eigen bedrijf, namelijk Contentgids.nl. Hier heb ik eigenlijk dezelfde missie, maar naast het schrijven van blogartikelen, help ik je via Contentgids ook graag door middel van trainingen wegwijs te worden in de wereld van online marketing.

Sija van der Veen

Sija van der Veen

Graphic Babe

Hi! Ik ben Sija van der Veen, het gezicht achter het graphic design van Business Babes! Van de templates die je kunt vinden in de Facebook groep tot aan de Instagram Story GIFs. 

Toen Ellen mij vertelde dat ze een groep wilde starten voor vrouwelijke ondernemers heb ik meteen aangeboden om te helpen. Inmiddels is het “uit de hand gelopen” op een hele positieve manier!

Ik heb hierdoor mijn passie voor het ontwerpen herontdekt en heb net als jullie de stap gezet om te gaan ondernemen. Een spannende stap, maar wetende dat er altijd een plek is waar je vragen kunt stellen is fijn! 

Iedere onderneming heeft een mooi verhaal en verdient het om deze te delen. Met Studio SV en mijn ontwerpen wil ik het vertrouwen geven dat het verhaal ook gelezen wordt.

In de community geven we elkaar ook vertrouwen, motivatie en inspiratie om onze dromen na te jagen. Dit is wat ik zo mooi vind aan Business Babes en ik wil iedereen aanmoedigen dit vooral te blijven doen want,
“a candle loses nothing by lighting another candle.” We creëren alleen maar meer licht.

Liefs, 
Sija

 

Loes Arentsen

Loes Arentsen

Web Babe

Hi! Mijn naam is Loes Arentsen en ik ben verantwoordelijk voor alles wat met de website van Business Babes te maken heeft. Ik heb het design gemaakt en vervolgens de website gebouwd. Momenteel hou ik me bezig met het onderhoud en als er aanpassingen gedaan moeten worden, voer ik deze uit.

Het ontstaan van Business Babes viel samen met mijn besluit om fulltime voor mijn bedrijf Online by Louise te gaan. Ellen en ik hebben altijd heel leuk contact gehad en toen zij mij vroeg of ik haar wilde helpen met de website, was ik direct enthousiast!

De kracht van Business Babes ligt wat mij betreft in samenwerkingen. Iedereen helpt elkaar en er zijn veel contacten en samenwerkingen ontstaan. Zelf heb ik diverse projecten via oproepen op Business Babes gekregen. En bovendien is met oa de oproep op in de community mijn MasterMind ontstaan. In mijn ogen een must voor elke succesvolle onderneemster.

Met mijn bedrijf Online by Louise design en bouw ik websites in WordPress. Het leukst vind ik unieke websites op maat maken. Ik vind het heerlijk om me te verliezen in het uizoeken van in eerste instantie onmogelijke wensen en hier uiteindelijk de oplossing voor te bedenken. Het proces van het ontstaan van een website, het samenwerken met mijn klant en tot een mooi resultaat komen is top. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat ondernemers net zo trots zijn op hun website als op hun bedrijf!