WELKOM IN DE BUSINESS BABES COMMUNITY

Welkom!

 

Welkom in de Business Babes Community! Business Babes is een community waar je laagdrempelig andere vrouwelijke ondernemers kunt ontmoeten, om hulp kunt vragen en waar je van elkaar kunt leren.

Door jou de mogelijkheid te geven om op een laagdrempelige manier om hulp te vragen maar ook door het beschikbaar stellen van kennis voor vrouwelijke ondernemers wil ik dat vrouwelijke ondernemers zich niet meer tegenhouden. Maar dat ze vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun bedrijf. Met Business Babes wil ik dat we elkaar als vrouwelijke ondernemers gaan versterken. Mijn rol daarin is dat ik jou verbind met andere vrouwelijke ondernemers door middel van de community, maar ook de mogelijkheid geef om kennis met elkaar te delen. 

In de Facebookgroep kun je al jouw vragen stellen over ondernemen, meelezen en leren van de vragen die gesteld worden.

Op onze website www.business-babes.nl verschijnen er elke dinsdag, woensdag en donderdag blogs binnen de categorieën:

👩🏻‍💻 Ondernemen
🧠 Persoonlijke ontwikkeling
💰 Financiën
📖 Juridisch
📊 Marketing & Sales

In de blogs beantwoorden we veelgestelde vragen uit de Facebook Community. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blogs? Like dan onze Facebookpagina.

 

Laatst geupdate: april 2019

 

Richtlijnen Facebook Community

Om de Facebookgroep een waardevolle plek te houden waar we elkaar verder kunnen helpen en van elkaar kunnen leren, is er één regel: geen zelfpromotie. De focus van de community ligt op het uitwisselen van waarde en kennis door middel van waardevolle gesprekken met elkaar.

Om zelfpromotie te voorkomen en de kwaliteit van de Facebookgroep te waarborgen, worden alle berichten voor plaatsing eerst goedgekeurd door de beheerders.

Lees alsjeblieft onderstaande richtlijnen door en onthoud ze wanneer je een bericht of reactie plaatst in de community. Bij het overtreden van de regels wordt jouw toegang tot de groep ingetrokken.

 

Richtlijnen:

  • Plaats geen posts met links of tags naar jouw website, social media of FB groep;
  • Plaats geen posts met de intentie om jouw content, product of dienst te promoten;
  • Plaats geen affiliate links in de reacties;
  • Plaats geen inspiratie berichten, bedoeld om jezelf indirect te promoten;
  • Stuur niet zomaar, zonder dat er om gevraagd wordt, PB’s naar leden met een aanbod;
  • Plaats geen berichten waarin je anderen uitnodigt om elkaars social media te delen. Dit soort berichten worden regelmatig gepost door het BB team;
  • Plaats geen berichten waarin je jouw event onder de aandacht wilt brengen. 1x per maand komt de rubriek EVENTS online en kun je jouw event onder de aandacht brengen.
  • Het is niet nodig om negatief te reageren op een bericht of reactie. Stuur een berichtje naar Ellen Huizenga of rapporteer het bericht als je iets niet passend vindt.

 

Uitzonderingen:

Je mag op een bericht reageren met een link als daar om gevraagd wordt (zoals bv. jouw portfolio, een inspiratie video of een e-book dat precies aansluit bij de vraag). Het is niet de bedoeling dat je linkjes naar producten deelt, als iemand daar niet direct om vraagt. Lees dus altijd goed wat er gevraagd wordt en reageer daarop. Reacties die niet aansluiten bij de vraag worden verwijderd. 

FAQ

 

Mag ik nog wel inspiratie delen?

Ja, natuurlijk! Anderen inspireren met een mooie video (Brené Brown of Oprah, anyone?) is meestal goed. Iemand inspireren met jouw aanbod, vooral als daar niet om gevraagd wordt, is echter niet volgens de richtlijnen.

Mijn bericht of reactie is verwijderd, wat doe ik verkeerd?

Wanneer berichten of reacties niet aan de richtlijnen voldoen, worden deze verwijderd door de BB beheerders. BusinessBabesNL is een groeiende community waarop tientallen berichten en honderden reacties per dag binnenkomen. We hebben niet de tijd of capaciteit om op ieder afgekeurd bericht of afgekeurde reactie te laten weten welke regel er overtreden is. Je vindt hierboven een overzicht van de regels.

Mag ik een enquête of onderzoek delen?

Dat mag. Er zijn wel twee voorwaarden: het onderzoek moet anoniem zijn voor de invuller en voor jouw bedrijf. Wil je een enquête plaatsen? Dan mag je niet om contactgegevens vragen van leden binnen de community. Ook is het niet de bedoeling dat je de naam van jouw bedrijf of linkjes deelt. Dit valt onder zelfpromotie.

Laten we focussen op de gezamenlijke kennis die wij hebben en elkaar daarmee verder helpen, zodat we elkaar meer vertrouwen geven en meer vertrouwen krijgen in het ondernemerschap.

Voor feedback of vragen kun je Ellen mailen via sayhi@business-babes.nl